Coste-Rouge

Dejligt sommerhus i Sydfrankrig, kapacitet til ca. 7 mennesker, 110 m2, stor og sydvendt terrasse, i midten af naturen. Veludstyret køkken, vaskemaskine, brændeovn. Tæt på Lot-flodens breder og vandaktiviteter, vandreruter, Château de Cayx og lokale, gastronomiske markeder.
__________

Beliggende på kanten af ​​et kalkstensplateau (les Causses), indbyder stedet først og fremmest til sindsro: generøse vinmarker, en majestætisk flod med en mild strøm, en magisk udsigt over dalen.

Du er i Lot-departementet, i midten af ​​Quercy. “Hovedstaden” Cahors er kun tyve kilometer væk, og huset, Coste-Rouge, ligger få kilometer fra Luzech, en lille by beliggende mellem to breder af den snoede flod, der giver sit navn til departementet. Regionen har exceptionelt mange årlige solskinstimer, hvilket forklarer Cahors-vinens generøsitet.

Oplev spisebordets glæder – du er i hjertet af Sydvestfrankrig og her regerer køkkenet – såvel som de geologiske og geografiske rigdomme. Besøg nogle af verdens ældste huler (Pech-Merle, Bellevue, etc.), de berømte Padirac-grotter (Gouffre de Padirac), som tilbyder bådture 80 meter under jorden, og nogle af de smukkeste landsbyer i Frankrig (Rocamadour, Saint-Cirq-Lapopie, etc.).

Husets omgivelser tilbyder mange aktiviteter: svømning og kanosejlads (fra Cayx ved foden af ​​bakken), vandring og mountainbiking, paragliding udspring, ridning, ziplining i trætoppe, Château de Cayx (Dronning Margrethes sommerresidens), lokale markeder og de årlige, traditionelle landsbyfestivaler.

Selve huset er komfortabelt indrettet: ​​moderne køkken (vaskemaskine, glaskeramiske kogeplader, mikroovn), stue udstyret med en sovesofa og en brændeovn, en sydvendt terrasse med direkte adgang til et af soveværelserne, et andet soveværelse på mezzanin-etagen og et stort badeværelse med brusekabine. 2 mountainbikes til voksne er til rådighed. Huset kan rumme op til 8 personer i alt.

Udlejning er fra lørdag (kl. 14.00) til lørdag (kl. 12.00). Du aflæser selv forbrug af el og vand i slutningen af ​​lejeperioden.

For mere information er du velkommen til at kontakte mig på +45 5150 8844 eller via e-mail her.